Enebolig i Lørenskog

Eneboligen utformes med volumer i tegl og tre som trappes ned i terrenget. Prosjektet har fokus på tilpasning til terreng, kontakt med landskapet og fleksibilitet. Prosjektet gjennomføres i samarbeid med Linje Arkitektur AS.

Boligens sokkeletasje inneholder hovedinngang, hybel og garasje. Første etasje inneholder stue, kjøkken og spiseareal med tilgang til sydvestvendt terrasse på terreng. Første etasje inneholder også soverom og baderom for de voksne. Andre etasje inneholder soverom, baderom og TV-stue for barna. Fra andre etasje er det tilgang til stor takterrasse, delvis under tak, og med flott utsikt mot syd.

  • Navn: Enebolig i Lørenskog
  • Type: Nybygg enebolig
  • Byggherre:  Privat
  • Tid:  2013
  • Størrelse:  370 m²
  • Bilde: Architectopia / Linje Arkitektur
  • Kontakt i Architectopia: Andrew Holt